Referenties

Sylvie (individuele losse sessie)

De sessie bij Annemarie was goed, ik heb het fijn gehad en perfect weer. Ik heb toch veel gehad aan de eerste sessie, in die zin dat ik emotioneel toch wat losser ben geworden, heb een aantal malen flink gehuild en dat werkt bevrijdend. Dus de sessie heeft zijn uitwerking gehad. Geef Banjer en Maybe een knuffel van me enne... je doet goed en bijzonder werk!


Miranda (traject)

De confrontatie was best heftig. De pony's en de hond hebben me eerst flink in de war gebracht. Het gebeuren heeft me aan het denken gezet, Het voelen ging in de loop van de sessies ook steeds beter. Bijzonder hoe mindset en gedrag zoveel impact kan hebben op mijn dagelijks leven, Dankjewel voor de inzichten.


Anoniem

Ik zag er tegenop om met mijn angst voor paarden de wei in te gaan. Annemarie heeft me heel fijn begeleid. Na alle therapieën bleek deze vorm van coaching een uitkomst omdat mijn verhaal en achtergrond er niet toe deed. Het hier en nu en de toekomst was waar het om ging. De ponies, hun aanraking, luisterend oor en geduld deed me goed. Genoeg om voorlopig mee aan de slag te gaan want ik heb flink wat antwoorden.


Joyce

Zo gaaf!!! Coaching met de paarden (in de wei op de schommel onder de boom) bij Annemarie was aanzet naar next level voor mij! Love it.


Denise

Het coachen met de paarden bij Annemarie heeft gezorgd dat ik eindelijk knopen heb doorgehakt. Ik ben een aantal keren geweest en steeds kwamen er andere vragen en ook andere uitkomsten. Ik ben er dankbaar voor dat het zoveel losgemaakt heeft en gaat brengen. Topervaring!


Eveline

Heel eerlijk gezegd had ik er heel iets anders van verwacht. Door mijn ervaring met paarden dacht ik dat ik dit ook wel kon regelen en wist hoe ik in elkaar zit. De coaching bij Annemarie heeft me verrast en laten zien wat mijn talenten zijn en wat mijn controle houden veelal tegenhoudt. Mooi om te ervaren!


Anoniem

Het voelde als thuiskomen bij Annemarie op haar praktijk/ boerderij. De dieren en de omgeving en thee bij de kachel. In het weiland heb ik alle spullen gebruikt die me voorgezet werden, de paarden bleven in eerste instantie ook flink op afstand. Fijn dat ik de tijd en vragen kreeg om te ervaren waar de knelpunten zitten. De paarden kwamen uiteindelijk heel dichtbij en lieten me zien waar de ontspanning zat. Aanrader om dit te gaan doen bij haar!


 
luister naar je hart