Annemarie van Reeuwijk paardencoach

Annemarie

Ondernemer met het doel mensen gelukkiger te maken!

Opgegroeid in een ondernemersgezin waar aanpakken en hard werken heel gewoon was. Van jongs af aan heb ik mijn rust en mezelf gevonden buiten bij de paarden. Ondanks het advies om een vak te kiezen in de buitenlucht koos ik voor een HBO opleiding Internationaal Management en werd bijna direct na mijn opleiding ondernemer.

In een carrière in de transport, logistiek, HR en planning verloor ik twee dierbaren en werd een goede vriendin ernstig ziek en ik had geen tijd… verantwoordelijkheidsgevoel was mijn valkuil, want was druk met werk en niet met genieten van het leven en de mensen die ik lief heb.

Alles vieren, omring je met vrienden en familie, trek erop uit en leer andere landen, mensen en culturen kennen was ook iets wat ik meegekregen had uit mijn jeugd maar dat was toch overschaduwd met hard werken en lange dagen op kantoor.

Banjer, kleine coach pony met grote daden!

Paarden

En de paarden, die zijn er altijd voor mij geweest. Zij brachten we weer in het hier en nu, want soms is het ook echt niet meer leuk. Mijn carrière, gezondheid en liefdesleven hebben diepe dalen gehad maar daardoor weet ik nu dat je vooral zelf de omslag naar de toekomst moet maken, dat kan niemand voor je doen.

De paarden laten ervaren waar ik sta, wie ik ben en wat ik nu echt wil. Bij de paarden is de mogelijkheid direct te ervaren wat een andere mindset en ander gedrag met je doet en wat het doet met de omgeving!

Het antwoord op de vraag welke kant je op wil, zit in jezelf.

Ik help mensen graag met het vinden van hun stip op de horizon, het antwoord op de vraag en maak het daarmee makkelijker voor ze om de volgende stappen te zetten. Ik heb de wijsheid niet om hun specifieke vraag te beantwoorden maar kan wel faciliteren en met hulp van de paarden op zoek gaan naar wat er speelt en waar je echt naar toe wil.

Mijn doel is door mensen te begeleiden met inzicht en zo gelukkiger te maken in de wereld van vandaag en morgen.