Jouw coach voor zelfreflectie en inspiratie voor stappen in de toekomst

Doordat het zo belangrijk is geweest voor mij om steeds weer terug naar het hier en nu te gaan, naar buiten bij de paarden maar ook naar binnen bij mezelf, gun ik het jou om dit proces aan te gaan.

Er is een mogelijkheid voor een losse coaching (Groene basis) maar een aanrader is een (VIP) traject waarin je in 5 maanden een transformatie doorgaat naar een gelukkiger mens, inzicht krijgt in wat jou beweegt en jouw concrete doelen in beeld krijgt. Vergoeding is veelal mogelijk via je werkgever of aanvullende ziektekosten verzekering. Ook begeleid ik groepen en teams die door openheid en teamwork een andere kant laten zien van zichzelf in het team wat verhelderd en zal helpen voor een betere samenwerking. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en of kijk alvast in het aanbod-menu op deze website voor informatie.

Paarden oordelen niet en ook ik in mijn rol als coach neem de zaken zoals ze zijn. Het doel van de coaching is het zijn en ervaren. De antwoorden op vragen die je hebt, komen uit het proces.

De coaching gaat uiteraard verder dan het ons omgeven van paarden. Je krijgt van mij een opdracht naar aanleiding van je coachvraag en jij gaat aan de slag met of tussen de paarden. Paarden zijn alert en duidelijk in hun communicatie maar we moeten het ook willen zien, wat is er gaande in de communicatie in onze omgeving. Is de communicatie die we waarnemen een reactie op je gedrag, je houding, gezichtsuitdrukking, je gedachte, gemoedstoestand of op alles?


Wat je over mij moet weten

Ik ben een nuchtere coach die je aan de hand wil nemen maar het antwoord op je vraag niet kan geven. Een specifieke vraag is geen voorwaarde voor een coaching bij mij maar dan wil ik wel graag de aanleiding weten waarom je een coaching wil.

Iedere coaching komen er dingen naar boven die bewust of onbewust bij jou spelen, alles mag er wat mij betreft zijn. Mijn paarden zijn er klaar voor en zullen je laten zien wat er speelt.

Het proces gaat je helpen maar het kan emotioneel worden en de antwoorden kunnen anders uitpakken dan je verwacht had. Je bent uniek, zoals je verleden en uiteraard je toekomst. Na de coaching moet je zelf gaan doen. Ik laat je ervaren hoe de reacties van de paarden zijn en in je stappen na de coaching moet je met jouw omgeving aan de slag. Veelal is een traject van meerdere sessies nodig om bij alle antwoorden te komen.

Bij mij op de praktijk mag je jezelf zijn, makkelijke (warme) kleren die vies mogen worden en schoenen of laarzen die geschikt zijn voor gras en zand. Coaching is altijd naast de paarden, nooit erop en als je het spannend vindt, beginnen we achter het hek of aan de andere kant van het weiland op afstand. Het is niet de bedoeling de paarden iets te voeren en ook niet om anderen mee te nemen om bij de coaching aanwezig te zijn. Privacy staat bij mij hoog in het vaandel.

Het gaat je sowieso meer brengen over jezelf en wat is nu belangrijker dan investeren in jezelf!?

Tip; Je werkgever heeft hoogstwaarschijnlijk een budget voor persoonlijke ontwikkeling/ scholing/ training dus vraag daar naar vergoedingen voor je coaching.