Annemarie van Reeuwijk paardencoach

Annemarie

Doel om mensen mentaal en fysiek fitter te laten worden!

Opgegroeid in een ondernemersgezin waar aanpakken en hard werken heel gewoon was. Van jongs af aan heb ik mijn rust en mezelf gevonden buiten bij de paarden. Ondanks het advies om een vak te kiezen in de buitenlucht koos ik voor een HBO opleiding Internationaal Management en werd bijna direct na mijn opleiding ondernemer.

In een carrière in de transport, logistiek, HR en planning verloor ik twee dierbaren en werd een goede vriendin ernstig ziek en ik had geen tijd… verantwoordelijkheidsgevoel, altijd druk en bereikbaar zijn voor werk was mijn valkuil, in plaats van genieten van het leven en er zijn voor de mensen die ik lief heb.

Alles vieren, omring je met vrienden en familie, trek erop uit en leer andere landen, mensen en culturen kennen was ook iets wat ik meegekregen had uit mijn jeugd maar dat was toch lang overschaduwd met hard werken en lange dagen onderweg en op kantoor.

Ik kan je aan de hand meenemen en je laten ervaren wat je valkuilen en patronen zijn, als je meer weet over jezelf, kun je ook eenvoudig je eigen antwoorden vinden naar meer geluk. Ervaring met paarden is helemaal niet nodig, door hun gedrag wordt alles alleen sneller duidelijk!


Nascholing vind ik belangrijk en waardevol, hieronder een greep daaruit;

2021; Familieopstellingen met paarden via Paardencoach aan Zee in Noordwijk

2022; Hoog Sensitiviteit bij volwassenen

2022; Alles is energie, wat is nu vermoeidheid?

2022-2023; Activeer je manifestatiekracht!

2023-2024; Vakopleiding energetische Therapeut aan Quantum Academy

2024; Basis Hypnotherapie

2024; NLP practitioner

Banjer, kleine coach pony met grote daden!

Paarden

En de paarden, die zijn er altijd voor mij geweest. Zij brachten me weer in het hier en nu, want zo nu en dan gaat er van alles mis. Mijn carrière, gezondheid en liefdesleven hebben diepe dalen gehad maar daardoor weet ik nu dat je vooral zelf de omslag naar de toekomst moet maken, dat kan niemand voor je doen.

De paarden laten ervaren waar ik sta, wie ik ben en wat ik nu echt wil. Bij de paarden is de mogelijkheid direct te ervaren wat een andere mindset en ander gedrag met je doet en wat het doet met de omgeving!

Het antwoord op de vraag welke kant je op wil, zit in jezelf.

Ik help mensen graag met het vinden van hun stip op de horizon, het antwoord op de vraag en maak het daarmee makkelijker voor ze om de volgende stappen te zetten. Ik heb de wijsheid niet om hun specifieke vraag te beantwoorden maar kan wel faciliteren en met hulp van de paarden op zoek gaan naar wat er speelt en waar je echt naar toe wil.

Mijn doel is door mensen te begeleiden met inzicht en zo gelukkiger te maken in de wereld van vandaag en morgen.